Vind de juiste
koffiemachine
voor je kantoor.


Blend-Coffee
all-in:
wat & waarom.

Geen koffie op je werk? Je moet er niet aan denken. Maar ook weer wel, want je wilt voorkomen dat de machine niet werkt, de reparatieservice niet kan of wil komen of de koffiebonen die niet matchen met de hoge verwachtingen op kantoor. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom zorgen we ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Wij zijn jouw one-stop leverancier van koffiemachines, service en heerlijke koffiebonen. Als je bij ons een machine least, ben je verzekerd dat je een hoogwaardig product tot je beschikking hebt. En als er toch een defect optreedt, dan staan we binnen no-time op je kantoor om het te verhelpen. Geen dagen wachten, maar gewoon echt snel.

Door slim te kijken naar wat je nou echt nodig hebt om het kantoor draaiend te houden, kunnen we je altijd een passende machine bieden. En daar vallen ook de juiste bonen onder. Hoe fijn is het immers als je daar geen omkijken naar hebt? Je hoeft alleen maar het knopje in te drukken. Dat bedoelen we met all-in: écht all-in.

• Levering en aansluiting op locatie
• Koffiemachine
• Koffiebonen
• Service binnen 24u

Kort of lang leasecontract,
het kan bij ons allebei.

We willen zo flexibel mogelijk voor je zijn. Dat is voor ons vast onderdeel van de service. Daarom kun je bij ons voor een korte periode of juist lange periode een machine leasen. Bij een korte periode kun je altijd snel weer overstappen (alhoewel wij denken dat je dat niet snel zult willen met onze machines). Bij een lange periode weet je gewoon zeker dat je niet misgrijpt.

Onze overeenkomsten zijn altijd op maat en volledig transparant. Geen vervelende kleine lettertjes want daar worden wij net zo ongelukkig van als jij. Neem contact op om de lease mogelijkheden te bespreken.

Referbished, maar daar proef je helemaal niks van.

We proberen met Blend altijd goed te doen. We doneren aan goede doelen, hebben Fair Trade en This Side up bonen. Daarnaast willen we zo min mogelijk verspillen. We bieden je dan ook de mogelijkheid om in plaats van een spiksplinternieuwe machine, een refurbished model te kiezen.

We hergebruiken alle hoogwaardige onderdelen en vernieuwen alles wat koffie tot goede koffie maakt. Als nieuw dus. Dat testen we. En voor de zekerheid testen we het gewoon nog een keer. Zo hoeven we niets weg te gooien en kun jij er blind vanuit gaan dat jouw machine werkt zoals het hoort.

Bel +31 (0)6 – 292 40 590 om te bespreken welke optie het beste bij jouw bedrijf past.

Altijd verzekerd van de beste machines met daarbij de lekkerste koffie.

Maar hoe dan? Nou, heel eenvoudig:

1

Maak je keuze

Door de koffie-calculator in te vullen, krijg je al snel een passend advies. Je kunt ook een offerte aanvragen die we je geheel vrijblijvend sturen.

2

Bestel

Ben je akkoord met de offerte of weet je al precies welk apparaat bij jouw organisatie past? Dan kun je deze nu bij ons bestellen.

3

Installatie

Zodra we je machine beschikbaar hebben, komen we op afspraak langs om deze te installeren. En gaan niet weg totdat alles perfect werkt.

4

Genieten

Je hoeft na installatie alleen nog maar te genieten van jouw koffie. Met ons assortiment bonen die altijd goed doen, maak jij je perfecte bakkie!

Je hoeft niet te
wachten om
te bestellen.

We hebben altijd machines en bonen op voorraad

Nog voor je vragen hebt, zijn hier al de antwoorden.

Niet het antwoord dat je zocht? Bel, app of mail ons
Hoelang is de langste standaard lease?

Dat kan zo lang zijn als je wilt. Daarin zijn we niet moeilijk. Je krijgt wel na vier jaar een nieuwe machine van ons. Zijn we ook heel makkelijk in.

Kan ik in mijn lease periode de machine upgraden?

Je kunt ons altijd bellen om te zien of we kunnen wisselen van machine. Alles voor een glimlach op je lippen.

Is er een proefperiode?

We willen dat jij het apparaat hebt wat op alle mogelijke manieren bij je past. Dus als je niet tevreden bent met jouw apparaat, dan kijken we naar een passende vervanging.

Wat maakt BLEND zo goed?

Drie redenen om ons onder speed dial te zetten:

PERSOONLIJK

Persoonlijk contact en goede service staan bij Blend Coffee hoog in het vaandel. Je hebt altijd contact met jouw eigen contactpersoon. Bovendien houden wij van samen een bakkie doen.

VOOR ELK BEDRIJF

Blend Coffee helpt elk bedrijf met koffiemachine problemen. Nieuwe klanten en bestaande klanten. En dat doen we volledig zonder verdere verplichtingen. Dus zonder servicecontract.

ALLE A-MERKEN

Ons kennisniveau en specialisme is heel hoog. Voor vrijwel alle A-merken voeren wij onderhoud en reparaties uit. Wij gaan met de grootste zorg te werk. Dat doen wij al meer dan 5 jaar.

Laat je gegevens hieronder achter.
Wij nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op.