Boon en
machine.
De perfecte
balans.

Blend weet wat belangrijk is.
En wat nóg belangrijker.

Over Blend Coffee.

Een lekkere kop koffie. Van vers gebrande en versgemalen koffiebonen. Gezet met de beste koffiemachines. Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf en met een vriendelijke prijs. Koffie waar je van kunt genieten. Want een kantoor zonder goede koffie is voor jou waarschijnlijk net zo ondenkbaar als voor ons. En niet te vergeten: koffie waarvan ook de koffieboeren kunnen genieten. Blend Coffee is niet zomaar een koffiemerk. Wij doen het anders.

De bijzondere ingrediënten van onze koffie:

Duurzaamheid.

Koffie voor een toekomst.

Niets is destructiever voor een koffieboer dan met de oogst te blijven zitten. Een goede prijs betalen voor de bonen is één ding, belangrijker is het om continuïteit te bieden. De zekerheid dat ook de volgende oogst wordt afgenomen. Dit is de manier waarop we bij Blend zakendoen. We komen jaar na jaar terug bij de boeren die de bonen produceren voor al die heerlijke koffiemelanges die we maken. Zo verzekeren wij hen van stabiliteit. Van echte economische, sociale en ecologische duurzaamheid. Van een toekomst. Ook als de bonen in Nederland arriveren, staan duurzaamheid en aandacht voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben hoog in ons vaandel. Zo zijn onze verpakkingen gemaakt van recyclet en 100% herbruikbaar plastic. En wij werken graag samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, we werken daarom samen met het kluspunt, dat een onderdeel is van Leekerweide.

Over Blend Coffee

Transparantie.

Eerlijk en open.

Wij werken samen met This Side Up, wat betekent dat we in een hoop zaken verder gaan dan alleen maar ‘Fair Trade’. Zo zijn we volledig transparant over de prijsopbouw en onze inkoopcontracten. We kunnen je precies laten zien wat onze marges zijn en hoeveel de koffieboer verdient. Om je een idee te geven: een koffieboer die zijn bonen via This Side Up verkoopt, ontvangt er gemiddeld 2,5 keer zoveel voor als via de reguliere markt. Toch aardig om te weten wanneer je geniet van je kopje Blend koffie…

Kwaliteit.

Veel meer dan je proeft.

Met de lekkerste koffiebonen uit ’s werelds beste koffieregio’s creëert Blend zijn smaakmakende melanges. Vers gebrand en versgemalen, heerlijk én eerlijk. Want kwaliteit houdt voor ons veel meer in dan de smaak van onze koffie. We streven ernaar onze klanten de beste service te bieden en de beste machines. En onze leveranciers de beste ondersteuning en de meeste zekerheid. Daar werken we dag in, dag uit aan, steeds op zoek naar verdere verbeteringen. Al doen we het beslist al heel aardig vergeleken met de meeste koffiemerken…

Prijs.

Laat je verrassen.

Fijn om te weten dat Blend de koffieboeren een eerlijke prijs betaalt, maar maakt dat mijn kopje koffie niet erg duur? Het antwoord zal je verrassen. We zijn geen prijsvechter, maar als we onszelf vergelijken met andere specialty koffie leveranciers zijn we zelfs buitengewoon betaalbaar. Kijk gerust eens rond en vergelijk de prijs van onze melanges. Voor een kilo koffie ben je bij Blend euro’s minder kwijt dan bij de meeste andere aanbieders.

Service.

Geen dag zonder koffie.

Een dag zonder koffie op kantoor… je moet er toch niet aan denken! Daarom zorgen wij dat alles werkt. Is er een probleem met een machine, dan zijn we er razendsnel om het op te lossen. En voor de zekerheid brengen we een gratis leenmachine mee. Goede service is voor ons even vanzelfsprekend als goede koffie.

Voor onze klanten ook.

PR bonus.

Een goed verhaal.

Blend koffie is koffie met een verhaal. Niet alleen ons verhaal, maar ook jouw verhaal. Als klant van Blend draag je bij aan een goede toekomst voor koffieboeren. Je ondersteunt projecten als Niños de Guatemala, dat basisonderwijs verzorgt voor kinderen in gebieden waar dit voorheen niet mogelijk was. Hierdoor kunnen meer kinderen naar school gaan in plaats van mee te moeten werken op de koffieplantages. Dat zorgt toch voor een mooi stukje goodwill bij je medewerkers en relaties.

Hoe kunnen we je helpen?


    Koffie is mensenwerk. Heb je een vraag over koffie, over machines of reparaties? Kom maar op, geen vraag is voor ons te gek.
    Wil je dat we langskomen?
    We laten je graag proeven wat het verschil maakt, en leggen met alle liefde uit wat het verschil is tussen ‘normale eerlijke’ koffie en ‘Blend-eerlijke’ koffie. Spoiler: dat is een wereld van verschil. Wanneer spreken we af?