Service:
bij Blend geen
extraatje maar
standaard.

Goede koffie
is mensenwerk.

Bonen, machines; maatwerk voor ieder bedrijf

Goede service is in vele opzichten als goede koffie. Je neemt het voor gewoon, totdat het er niet is. Zo hoort het ook: de service die bij koffie hoort, mag je bij ons gerust als vanzelfsprekend nemen. Want wij zorgen ervoor dat alles werkt. Mocht een machine problemen hebben, dan zijn we er snel. Heel snel zelfs. En als we het niet meteen kunnen oplossen, hebben we een gratis leenmachine bij ons. Want een dag zonder koffie, dat is voor ons net zomin een optie als voor jou.

Een verhaal zonder praatjes

Die service kun je nu al proberen. Als je contact met ons opneemt, zorgen we dat je binnen 24 uur een offerte op maat hebt. Of we komen langs. Gewoon om elkaar te leren kennen en om samen van een kopje Blend Coffee te genieten.

Laat je gegevens hieronder achter.
Wij nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op.


  Hoe kunnen we je helpen?


   Koffie is mensenwerk. Heb je een vraag over koffie, over machines of reparaties? Kom maar op, geen vraag is voor ons te gek.
   Wil je dat we langskomen?
   We laten je graag proeven wat het verschil maakt, en leggen met alle liefde uit wat het verschil is tussen ‘normale eerlijke’ koffie en ‘Blend-eerlijke’ koffie. Spoiler: dat is een wereld van verschil. Wanneer spreken we af?