Beans
en machines.
Samen tot de
perfecte mix.

Goede koffie is
een kwestie van de
juiste combinatie.

Boon en machine in balans

Bij Blend Coffee weten we dat de koffiemachine stiekem het hart van de zaak is. Vandaar dat we voor ieder bedrijf een geschikt apparaat hebben. Wat ze gemeen hebben, is dat ze makkelijk zijn in gebruik en eenvoudig schoon te maken. En onze ondersteuning: mocht er iets niet goed functioneren, dan gaan we heel ver in het vinden van een oplossing.

Al onze automaten brengen de Blend Coffee melanges tot hun recht. Je kunt ze kopen, leasen, of aanschaffen met een koffiecontract tegen hoge kortingen.

Koffiemachines

Koffiebonen

Extra goede koffie kan niet zonder een extra goede boon, maar daar begint het voor ons pas. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd uit ’s werelds superieure koffieregio’s, zodat je start met kwaliteit. Daarna worden ze vakkundig gebrand. We hebben melanges samengesteld die de beste eigenschappen van verschillende bonen samenbrengen. De verpakking zorgt dat geur en smaak optimaal blijven. En zelfs aan een goede prijs hebben we gedacht.

Koffieboon

Eerst proeven

Uiteindelijk is dat ene kopje koffie aan het begin van je dag allesbehalve simpel. Maar het is onze missie om dat wel zo te laten voelen, doordat we overal aan hebben gedacht. Al die extraatjes horen bij ons gewoon erbij. We komen graag eens langs om dat te laten zien. En te laten proeven.

Koffie proeven

Hoe kunnen we je helpen?


    Koffie is mensenwerk. Heb je een vraag over koffie, over machines of reparaties? Kom maar op, geen vraag is voor ons te gek.
    Wil je dat we langskomen?
    We laten je graag proeven wat het verschil maakt, en leggen met alle liefde uit wat het verschil is tussen ‘normale eerlijke’ koffie en ‘Blend-eerlijke’ koffie. Spoiler: dat is een wereld van verschil. Wanneer spreken we af?